12 Ekim 2010 Salı

"KEDİ ÖLDÜREBİLECEK YARATIKLAR" İÇİN İMZA KAMPANYASI


Bir canlıyı göz göre göre yani canice hisler taşıyarak katleden insanoğlu denemeyecek yaratığı onun böyle bir yaratığa dönüşmesinde emeği olan herkesi ve her şeyi bütün kalbimizle kınıyoruz!

Edebiyat Meclisi




http://www.sessizkalmasucaortakolma.com/dilekce/dilekce_detay.asp?id=584&DURUM=2 tıkla imzala

Kanunda SUÇ olarak tanımlanmayan katliamlar hakkında kamuoyunun dikkatine!

Kanunda SUÇ olarak tanımlanmayan katliamlar hakkında kamuoyunun dikkatine!

İzmir Bornova’da meydana gelen şiddet olayı hakkındadır. Geceyarısı beş üniversiteli genç evlerinde ve ders çalışıyor olmaları gereken saatte, yanlarında şiddete zorladıkları, zorla KATİL yapmaya çalıştıkları masum bir köpekle bir kediye uyguladıkları vahşetle güvenlik kameralarına yakalanmışlardır.

Bu gençler geceyarısı herkes uyurken köşede kutuya sığınmış bir kediye saldırıp başını ezerek öldürdüler. Sadece canları öyle istediği için bir başka canlıyı hunharca katlettiler.

Medeni bir hukuk ülkesinde yaşadığımıza olan inançla şikayetimizi hazırlıyorduk ki bu SUÇ'un Türk Ceza Kanunundaki karşılığını bulamadık. Kamu vicdanını yaralayan ve toplumsal barışı, sade vatandaşların güvenliğini tehdit eden bu hunharca hareket SUÇ olarak kanunlarda tanımlanmıyor. Bu sefer imzalar KANUNDA YAZILMAMIŞ, KAMU VİCDANINDA SABİT OLMUŞ SUÇLARIN CEZALANDIRILMASI içindir.

Biz aşağıda imzası bulunan YAŞAM HAKKI SAVUNUCULARI bu şekilde keyfe keder işlenen ve bir sonraki aşamasında insana yönelecek şiddetlerin GERÇEKTEN SUÇ OLARAK KABUL EDİLMESİNİ & TÜRK CEZA KANUNU KAPSAMINDA cezalandırılmasını talep ediyoruz.

Bu yüzyılda ülkemizde halen bu gibi SUÇLARIN kabahatten sayılmasını ve böylesine psikopatların aramızda elini kolunu sallayarak dolaşmasını kınıyoruz.

Saygılarımızla

3 yorum:

  1. bilgilendirme için teşekkürler eeyore. videoyu seyredebileceğimi sanmıyorum. olaydan da aydan atlayan kedi vasıtası ile haberdar olmuştum.
    akıl alır gibi değil bu tür haberler ve mutlaka bir cezası olmalı bu tür vahşiliklerin.

    YanıtlaSil
  2. lanet olsun, normal bir insan ruhu değil onlarınki hemen psikolojik tedavi altına alınsın tecrit edilsin tüm canlılardan, sonrada cezasını ama gerçek "canlı öldürme" cezasını versinler..
    LAnet olsun ya Allah cezasını versin,o canlıya kıyan insan yavrusunada kıyar insanda kıyar..Katil ruhlu yaratık..
    Servet Özkök

    YanıtlaSil
  3. bunu yapan insan olamaz yaa lanet olsun allahın cezaları vicdansızlar ortalıkta adamız die geziyolar ama 5 para etmezler allah bildiği gibi yapsın onları pisliklerrrrrrrrrrrr....

    YanıtlaSil