2 Kasım 2009 Pazartesi

ERCAN SAATÇİ ve METİN ÖZÜLKÜ'NÜN KÜFÜRLERİ MASUMANE Mi?


Aaa duyunca çok şaşırdım falan demeyeceğim tabii ki. Küfür hayatımızın her karesinde var neredeyse. Bazılarımız sevdiği insanları dahi:
(Örneğin çok komik biri için) Çok o.. çocuğu yaa!!, Acayip zeki, ..için önde gideni! gibi sözlerle övmüyor mu?

Ercan Saatçi,Metin Özülkü'nün sunduğu bir programa konuk olmuş. Belli ki FBTV'nin bir müzik programı. Galatasaraylı olmama rağmen izlemişliğim de vardır. Bu programın kayıtları sırasında Ercan Saatçi, kaydın canlı olmayışının verdiği rahatlıkla "Nasıl ..ktik Galatasaray'ı diye söze giriyor" Metin Bey de aynı patavatsızlıkla " .na koyduk" diyerek gülüşmelere ortak oluyor.

İnsanlar kendi hayatlarında, kendi başlarınayken ya da aynı düşünceyi paylaştıkları arkadaşlarıyla belli şeyleri yüksek sesle söylemekte özgür olabilirler;ancak sözlerinin farklı kitlelere ulaşma olasılığı olduğu ortamlarda sözlerine dikkat etmeliler.

Ercan Saatçi değil de Metin Özülkü'yü sanatçı kimliğiyle değerlendirip takdir ederdim. Keşke Ercan Saatçi'nin patavatsızlığına alet olmasaymış ve terbiyesizliği devam ettirmeseymiş. Ancak tabii ki ikisi de bu bandın yayımlanabileceğini düşünmemiş olmalı.


**Bu arada sevgili Ercan Saatçi bugün gazetesinin spor koordinatörlüğünü yürüttüğü köşesinden özür yazısı düzmüş okurlarına. Samimiyetle özür diliyor ve söylediklerinin bir arkadaş ortamının ürünü olduğunu vurguluyor. Bir de kendisini eleştirenlere tek tek siz hiç küfür etmiyor musunuz diye soruyor.

Benim düşüncem: Söyledikleri sadece zırvadır. Yaptığı büyük gafa bir kılıf arama mücadelesidir. Ben dilediğim gibi küfür edebilirim tabii ki samimi bulduğum bir ortamda ancak kameraların karşısında halka mal olmuş bir Ercan Saatçi'nin Metin Özülkü'nün böyle bir lüksleri yok kusura bakmasınlar!