29 Ocak 2011 Cumartesi

127 SAAT: BİR ÇATLAKTA NE KADAR DAYANABİLİRSİN?


Slumdog Millionaire filminin yönetmeni o filmdeki becerisi ile Oscar'ı sonuna kadar hak etmişti. Bugün izlediğim bir başka filmi 127 Saat ise resmen bir baş yapıt.

Film gerçek bir hikayeden yola çıkılarak çekilmiş. Özgür ruhlu gencimiz Aron kimseciklere haber vermeden Amerika'nın meşhur kanyonlarından birinde seyahate çıkar. Kısa bir gezinti olarak planladığı bu marecasında bir çatlağa sıkışır kalır. Eli iki kaya arasına sıkışmıştır.

Sonuna kadar nefesimi tutarak izlediğim filmlerden biri oldu 127 Saat. İzlemeyenlere şiddetle öneriyorum bu filmi.

Keyifli seyirler.


4 yorum:

  1. puff genelde afişi görünce hemen geçiyorumm, insanlar spoiler veriyor diyee :) Ama yorum yapmadan geçemeyeceğimm Danny Boyle efsane bir yönetmen ve kesinlikle mükemmel bir uyarlama olmuştur! James Franco ise son zamanlarda iyice yıldızı parlayan başarılı bir oyuncu.. İnat ettim fighter black swan 127 hours the king's speech hepsinin vizyonunu bekliyorum ama zor dayanıyorum:))

    YanıtlaSil
  2. elimden geldiğince spoiler vermemeye çalışıyorum çünkü ben de hiç sevmiyorum onu:D

    bu filmi nasıl beklersin sinemalara gelene kadar bilmem ama ben anlatıma bayıldım. harikaydı resmen. daha önce de afet, felaket, dağcılık filmleri izledim ama böylesini daha önce izlememiştim.

    gerçek hayattaki aron'u da çok merak etmedim değil hani:D

    neyse sinemada ya da dvdde keyifli seyirler!!

    YanıtlaSil
  3. güzel film gerçekten.bir kaç gün önce izleme fırsatı buldum.gerçek bir hikaye olması da ayrıca etkiliyor.James Franco da çok iyiydi.

    YanıtlaSil
  4. james franco çok sempatik gerçekten. beğendim

    YanıtlaSil