2 Ağustos 2010 Pazartesi

EDEBİYAT MECLİSİ ÖNERİYOR: SEZİLAND


Blog dünyası her geçen gün daha da büyüyor. Günden güne bir çöplüğü de andırıyor aslına bakarsanız. Kapanmış, aylardır yazı yazılmamış, o kadar blog var ki sanal alemde.

Blogların en güzel yanı insanların deneyimlerini başkalarına aktarmaları diye düşünüyoruz. Bu anlamda bloglardan öğrenebileceğimiz çok şey oluyor. Böyle yararlı bloglardan biri "Seziland"

Bu blogda romandan öyküye, denemeden şiire birçok edebi türden parçaları bulmak mümkün. Bu anlamda seziland'de henüz okumadığınız bir roman için iştahlanabilir, önceden okuduğunuz bir şiirle geçmişi yad edebilir, bütün bunlarla ilgili düşüncelerinizi kendinizi kısıtlamadan ifade edebilirsiniz.

Edebiyat Meclisi öneriyor: http://sezininaltingunu.blogspot.com/

4 yorum:

  1. Kitapların olmadığı bir dünya çöle benzerdi...

    YanıtlaSil
  2. insanlar yazmayı iş haline getirince sanki hemen her gün yazmak zorunda hissedince blog yazmanın büyüsü bozuluyor. belki o nedenle yarım kalıyor sayfalar. oysa sözcükler tükenmez. bu gök kıbbe altında söylenmedik söz kalamdı. Ama okurlar için anlam yüklenecek daha çok satır var. Nice yazarlar olsun...

    selamlarımla

    YanıtlaSil
  3. Yorumunuza katılıyorum Uzağa Giden Kadın. Bu işi bir zorunluluk değil de bir gereklilik gibi görürse insan yazmaya devam ediyor

    YanıtlaSil